Team Velo Cycling
Viikko 4 / 2014
Kirjoittanut Samu Laine   
03.02.2014 17:26

Pakkanen iski ja meistä moni siirtyi sisälle harjoittelemaan. Salitreeni tietenkin tekee kaikille hyvää, mutta ei pidä unohtaa pitkäkestoista aerobista harjoittelua. Nyt kokeillaan sitäkin kimpassa, sillä tiistaisin salitreeneissä voi ajella porukassa treinerillä tai rullilla.
WATT-biken SM-kilpailut on takana, mutta cupissa on vielä osakilpailu käymättä. Samaten Tallinnasa on mukava kisa tarjolla. Suosittelen kisaamista tässäkin lajissa, sillä se pitää hapenottokyvyn korkealla näin talviaikaan. Kaikki meistä kun ei suksille viitsi nousta.
WATT-Bike harjoittelua omassa luolassa
Vielä kerran: Kiinnostaisiko sinua tulla mukaan seuran omaan wattbike-ryhmään? Idea olisi seuraavanlainen eli vuokrataan wattbike käyttöömme kevääksi ja haetaan paikka sille jossa voisimme sillä ajella. Hyvällä tuurilla saisimme pyörän johonkin sellaiseen paikkaan, että olisi muitakin liikantamahdollisuuksia tarjolla. Nyt ensin keräämme ideoita paikasta ja tietenkin halukkaita mukaan. Voit ilmottautua tai kertoa ideoita vaikka vastaamalla tähän postiin.Tallinna 1.3.

Tallinnan Wattbike-kilpailu
1.3 on tallinnassa Wattbikekilpailu (30min kisa).  Meiltä on varmaan joku lähdössä, mutta jos kiinnostaa porukalla lähteminen niin laita postia takaisinpäin.

Sunnuntaisin porukkalenkki:
Vaikka pakkanen paukkuu, osa meistä käy silti ajelemasa ulkonakin. Kelistä riippumatta tai riippuen sunnuntain porukkalenkkiä ajellaan jos lähtijöitä löytyy. Lähtö Ravattulan Citymarketin pihalta kello 11.00. Tarkoitus ajella sellaiset n. 3h yhdessä eli ennen kahta olemme takaisin kaupan pihalla. Innokkaammat saavat toki jatkaa pidempään, mutta ryhmässä pääsee takaisin parkkipaikalle kahdeksi. Jos paikalla on monta lähtijää, voimme jakaa ryhmät myös nopeuden mukaan. Pyöräksi sopii cc tai maastopyörä. Voimme myös jakautua eri ryhmiin kunnon ja reittitoiveiden mukaan.

Salivuoro Ilmaristen koululla
Tiistaisin kello 18.30 - 20.00 ja koko sali on meidän käytössä. Sali on jaettavissa kahteen osaan, joten pienillä ja isoilla on oma tilansa omiin treeneihin. Nyt halukkailla on mahdollisuus ajaa sisätilassa yhteinen porukkalenkki treinerilä tai rullilla. Salivuoron aikana ajelemme siis omilla pyörillä ja treinereillä runsaan tunnin treenin. Aloittelemme mahdollisimman nopeasti eli toivottavasti heti 18.30 ja ajelemme aina kahdeksaan saakka. Ota siis oma fillari ja treineri tai rullat mukaan. Salin lattian suojelemiseksi voisi joku matto olla myös aika mukava.

Wattbike-cup 2014
15.2.2014 Imatra 10km

Leirit 2014
Helmiliikahdus 15.2.
Maalisleiri 15 - 16.3.
Pääsiäisen kilometrileiri 19-20.4.
Rataleiri 3 - 5.6.

Viimeksi päivitetty 30.03.2014 16:23